Loopbaan
begeleiding

“Welke loopbaanstap zal ik nemen?” “Dat hangt ervan af waar je uit wil komen!”

Loopbaanvragen komen in alle soorten en maten: Waar liggen mijn talenten? Wat is mijn vervolgstap? Hoe vind ik een nieuwe baan? Ik ben functie na functie doorgerold... maar wat wil ik nu eigenlijk echt? Ik wil meer balans in mijn werk en leven, hoe doe ik dat? Mijn baan stopt en ik moet nog een paar jaar, wat nu? Ik word ingehaald door de jongere generatie, hoor ik er nog wel bij? Kan ik nog een laatste stap maken?

Maatwerk leveren in loopbaanbegeleiding betekent voor mij het aanbieden van levensfasegerichte loopbaanprogramma's. Elke levensfase heeft zijn eigen uitdagingen en vraagstukken waar je tegenaan loopt. Onderzoek de drie belangrijkste loopbaanvragen: Wat kan ik, wat wil ik en wie ben ik?

Ik heb een paar programma's voor je:

Meer weten over loopbaanbegeleiding?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Meer weten

Mijn diensten

 • Levensfasegerichte loopbaanbegeleidingsprogramma's (ook voor groepen)
  1. Young professionals programma: Jij bent aan Zet. Na het programma van ongeveer 4 - 6 weken ben je gericht op en klaar voor jouw nieuwe stap. Speciaal voor de jonge professional tot ongeveer 35 jaar.
  2. Professionals programma: Regisseer je eigen loopbaan. Gericht op duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Na een programma van 10 - 12 weken, inclusief een workshop naar keuze, heb je scherper wat je wil en wie je bent. Speciaal voor de iets oudere jonge professional van 35 - 55 jaar.
  3. Senior Professionals programma: Kroon op je werk. Gericht op vitaal ouder worden in je werk. Na een maatwerkprogramma van 10-12 weken, inclusief een workshop naar keuze, heb je een scherper beeld van dat wat geweest is, van dat wat er nu is, en van dat wat er kan zijn.

 

 • Outplacementprogramma
  • Outplacement wordt meestal gebruikt als een medewerker onvrijwillig ander werk moet zoeken. Dit is dus anders dan loopbaanbegeleiding omdat dan het initiatief meestal van de deelnemer zelf komt.
  • Ben jij zelf, of één van je medewerkers in deze situatie terecht gekomen? Dan kunnen wij jou een programma aanbieden bestaande uit twee delen. Het eerste deel is de persoonlijke analyse en het tweede deel de arbeidsmarkt oriëntatie en -benadering. Het is maatwerk en de programma’s worden samengesteld uit diverse modules waaruit naar behoefte gekozen kan worden.

Bekijk ook...

Coaching

Een goed gesprek met een ervaren coachpsycholoog biedt jou ruimte om te reflecteren op de voor jou belangrijke thema’s in werk en leven.
Meer weten

Restorative Mediation

Jullie lopen al een tijdje tegen hetzelfde probleem aan in de samenwerking. Wellicht is er iets nieuws nodig. Psychologische Mediation kan jullie een uitkomst bieden.
Meer weten

Maatwerk Assessments

Een maatwerkassessment met wetenschappelijk gefundeerde tests geeft je snel en goed inzicht.
Meer weten

Workshops

Een hele dag actief leren in een kleine groep of individueel onder begeleiding van specialisten.
Lees meer
Image

Over mij

Mijn naam is Hanno Meyer en ik ben sinds 1990 werkzaam als Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Ik ben gespecialiseerd in coaching, executive managementbegeleiding, loopbaanvraagstukken, psychologische mediation, assessments en zingevingsvraagstukken.

Mijn werk als coach begon in 1999 en sindsdien heb ik mij voortdurend ontwikkeld in het nog nieuwe vakgebied van de toegepaste Psychologie: Coachingspsychologie. Coachingspsychologie past psychologische theorieën en concepten toe op de praktijk van coaching. Het doel is om de prestaties en het welzijn van individuen, teams en organisaties te verbeteren door gebruik te maken van evidence-based methoden die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Als coachpsycholoog heb ik verstand van mens én organisatie en heb ik nagenoeg alle arbeidsvelden en alle functieniveaus mogen adviseren en begeleiden, vaak in een zoektocht naar een oplossing voor een professioneel vraagstuk op organisatie, team of individueel niveau, maar even vaak ook een persoonlijk ontwikkelingsvraagstuk.

Neem contact met mij op
Image

Neem contact op

Benieuwd naar jouw volgende ontwikkelstap? Bel, mail of vul het onderstaande formulier in voor een eerste vrijblijvende kennismaking.
Hanno Meyer

Arbeids- en Organisatie Psycholoog

Image