Restorative mediation

Relaties zijn niet altijd even makkelijk, het kan om verschillende redenen soms goed misgaan. Dit kan zowel in jouw arbeidsrelaties als in jouw privérelaties gebeuren. Dit kan eindigen in een voor beide partijen pijnlijke relatiebreuk. Als hier juridische consequenties aan verbonden zijn, dan kan met een juridische mediator de afwikkeling zo goed mogelijk in banen worden geleid.

Voordat het zover komt is er de mogelijkheid om Restorative Mediation in te zetten. Met behulp van de EFM-methode (Emotionally Focused Mediation, gebaseerd op de geprotocolleerde EFT methode van Sue Johnson) is c.a. 70 % van de relaties te herstellen. EFM is bijvoorbeeld in te zetten bij de volgende vraagstukken of thema's:

  • Arbeidsconflicten
  • Bestuurlijke samenwerking
  • Re-integratie en exit-mediation
  • Samenwerkingsvraagstukken

Meer weten over Restorative Mediation?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Meer weten

Bekijk ook...

Coaching

Een goed gesprek met een ervaren coachpsycholoog biedt jou ruimte om te reflecteren op de voor jou belangrijke thema’s in werk en leven.
Meer weten

Loopbaan
begeleiding

Maak kennis met een voor jou op maat gemaakte levensfasegericht loopbaanprogramma.
Meer weten

Maatwerk Assessments

Een maatwerkassessment met wetenschappelijk gefundeerde tests geeft je snel en goed inzicht.
Meer weten

Workshops

Een hele dag actief leren in een kleine groep of individueel onder begeleiding van specialisten.
Lees meer
Image

Over mij

Mijn naam is Hanno Meyer en ik ben sinds 1990 werkzaam als Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Ik ben gespecialiseerd in coaching, executive managementbegeleiding, loopbaanvraagstukken, psychologische mediation, assessments en zingevingsvraagstukken.

Mijn werk als coach begon in 1999 en sindsdien heb ik mij voortdurend ontwikkeld in het nog nieuwe vakgebied van de toegepaste Psychologie: Coachingspsychologie. Coachingspsychologie past psychologische theorieën en concepten toe op de praktijk van coaching. Het doel is om de prestaties en het welzijn van individuen, teams en organisaties te verbeteren door gebruik te maken van evidence-based methoden die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Als coachpsycholoog heb ik verstand van mens én organisatie en heb ik nagenoeg alle arbeidsvelden en alle functieniveaus mogen adviseren en begeleiden, vaak in een zoektocht naar een oplossing voor een professioneel vraagstuk op organisatie, team of individueel niveau, maar even vaak ook een persoonlijk ontwikkelingsvraagstuk.

Neem contact met mij op
Image

Neem contact op

Benieuwd naar jouw volgende ontwikkelstap? Bel, mail of vul het onderstaande formulier in voor een eerste vrijblijvende kennismaking.
Hanno Meyer

Arbeids- en Organisatie Psycholoog

Image