Coaching

In jouw werk en leven kom je soms vragen tegen waar je niet direct een passend antwoord op hebt. Je loopt bijvoorbeeld al een tijdje rond met de vraag hoe jij je in jouw functie verder kan ontwikkelen. Of je merkt dat sommige problemen of thema’s in jouw leven zich maar blijven herhalen.

Je wilt graag een verdieping of verbreding in jouw werk en leven. Je hebt al meerdere opleidingen gehad, maar een speciaal op jóu gericht traject zou wel eens prettig zijn om te onderzoeken hoe dat zit met jou in je huidige functie, of waarom je telkens weer in sommige relaties bepaalde spanningen ervaart. En wellicht heeft iemand uit jouw omgeving tegen je gezegd: “ga eens met een coach praten”. Een paar sessies met een ervaren coach-psycholoog zou jou kunnen helpen om antwoord te krijgen op vragen zoals: wat kan ik, wat wil ik en wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe, wat vermijd ik, kom ik wel tot mijn recht, wat durf ik niet onder ogen te zien?

Coachen is één van de krachtigste interventies op het gebied van persoonlijke- én organisatieontwikkeling. Het helpt jou om een breed en diep inzicht te krijgen in je gedrag, belemmeringen en loyaliteiten. Bewustwording is de basis voor jouw volgende ontwikkelingsstap.

Meer weten over coaching?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Meer weten

Mijn diensten

 • Executive Coaching
  • Reflecteren, sparren en spiegelen met een onafhankelijke, stevige gesprekspartner kan soms juist die beweging of rust geven die nodig is. Gun jezelf een speciaal op maat gemaakt traject voor thema's zoals: jouw relatie met medebestuurders, de verhouding met de toezichthouders en boardroomdynamiek. Indien gewenst met twee ervaren senior coaches.
 • Personal Coaching
  • Aan de hand van jouw vraag bepalen we samen welk doel haalbaar is voor jou en hoe we daar gaan komen. Coaching is altijd een avontuur: je stelt een doel, maar we weten niet wat we onderweg tegen gaan komen. Soms is er een afslag te nemen om jou te helpen bij jouw ontwikkelstap. Een begeleidingstraject is een ‘creatief proces’. Dit wil zeggen dat de te bewandelen route niet bij voorbaat vastligt. Verstoringen hebben voorrang en wat actueel is krijgt aandacht.
 • Amplitiecoachen
  • Wil je jouw positieve eigenschappen, kwaliteiten en talenten versterken? En wil je leren om jouw negatieve eigenschappen te begrenzen? Met onze beproefde methode van Amplitiecoaching ontwikkelen we jouw zelfkritisch vermogen en leer je meer te reflecteren op jouw gedrag en gevoelens. Amplitiecoaching richt zich op de versterking van jouw positieve eigenschappen en het te leren begrenzen en te sturen voordat het een negatieve eigenschap wordt.
 • Small Group Coaching
  • Loop je met één of meerdere collega's tegen dezelfde vraagstukken in het werk op? Bijvoorbeeld de organisatiedynamiek, de werkverhoudingen, of werkdruk?
  • Reflecteer op jullie werk en samenwerking en onderzoek de effectiviteit van jullie gedrag als professionals.
 • Teamcoachen
  • Teams zijn bijzondere groepen, maar niet elke groep is een team. Om van jullie team een effectief, zelfstandig team te maken, kan de hulp van een externe teamcoach een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het potentieel van het team.
 • Worn-out en Burn-out-begeleiding
  • Bij dreigende uitval of uitval bied ik voor jou of voor één van je medewerkers korte of langer durende begeleiding aan. Focus ligt op herstel en het nemen van zelfregie.

Bekijk ook...

Loopbaan
begeleiding

Maak kennis met een voor jou op maat gemaakte levensfasegericht loopbaanprogramma.
Meer weten

Restorative Mediation

Jullie lopen al een tijdje tegen hetzelfde probleem aan in de samenwerking. Wellicht is er iets nieuws nodig. Psychologische Mediation kan jullie een uitkomst bieden.
Meer weten

Maatwerk Assessments

Een maatwerkassessment met wetenschappelijk gefundeerde tests geeft je snel en goed inzicht.
Meer weten

Workshops

Een hele dag actief leren in een kleine groep of individueel onder begeleiding van specialisten.
Lees meer
Image

Over mij

Mijn naam is Hanno Meyer en ik ben sinds 1990 werkzaam als Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Ik ben gespecialiseerd in coaching, executive managementbegeleiding, loopbaanvraagstukken, psychologische mediation, assessments en zingevingsvraagstukken.

Mijn werk als coach begon in 1999 en sindsdien heb ik mij voortdurend ontwikkeld in het nog nieuwe vakgebied van de toegepaste Psychologie: Coachingspsychologie. Coachingspsychologie past psychologische theorieën en concepten toe op de praktijk van coaching. Het doel is om de prestaties en het welzijn van individuen, teams en organisaties te verbeteren door gebruik te maken van evidence-based methoden die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Als coachpsycholoog heb ik verstand van mens én organisatie en heb ik nagenoeg alle arbeidsvelden en alle functieniveaus mogen adviseren en begeleiden, vaak in een zoektocht naar een oplossing voor een professioneel vraagstuk op organisatie, team of individueel niveau, maar even vaak ook een persoonlijk ontwikkelingsvraagstuk.

Neem contact met mij op
Image

Neem contact op

Benieuwd naar jouw volgende ontwikkelstap? Bel, mail of vul het onderstaande formulier in voor een eerste vrijblijvende kennismaking.
Hanno Meyer

Arbeids- en Organisatie Psycholoog

Image