Workshops

In samenwerking met specialisten uit mijn netwerk, organiseer ik workshops voor individuen en groepen. Om de workshops zo effectief mogelijk voor jou te maken, gaat een inleidend gesprek vooraf aan de workshops.

Meer weten over workshops?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Meer weten

Mijn diensten

 • Personal Branding
  • In deze krachtige workshop onderzoek je jouw persoonlijkheid, drijfveren, kennis en ervaring zodat je hierover duidelijker kan communiceren. Hierdoor word je herkenbaarder en gaan mensen voor jou kiezen. Je leert hoe je jezelf laat zien aan jouw toekomstige werkgever, over wie je bent en waar je voor staat.
 • Personal Balance
  • In deze impactvolle workshop leer je hoe je focus kunt houden in situaties van druk en leer je vanuit rust keuzes te maken en te handelen.
 • Personal Wisdom
  • Deze workshop is een mini-retraite die je de mogelijkheid biedt om persoonlijke thema’s te verdiepen en te ervaren wat nodig is voor de volgende loopbaanstap. De workshop is gericht op de oudere professional, die nog 1 of 2 loopbaanstappen te maken heeft. De inhoud van de workshop gaat over persoonlijke wijsheid in de huidige levensfase. Aan het einde van de workshop heb je meer inzicht in hoe jouw volgende en mogelijk laatste loopbaanstap eruit kan gaan zien.
 • Workshops systemisch werk (opstellingen)
  (Deze workshops in samenwerking met Mariet van Hoogevest, worden op aanvraag georganiseerd).
  De methodiek van opstellingen is een beproefde methode om te onderzoeken welke dynamieken van invloed zijn op bepaald gedrag in een systeem. Ieder mens wordt beïnvloed door de systemen waartoe het behoort. Een opstelling is een ruimtelijke weergave van het innerlijke beeld dat iemand heeft over zichzelf en zijn relaties binnen zijn huidige systemen. De methodiek maakt verstoorde verhoudingen en spanningsvelden binnen deze systemen zichtbaar en toont opties voor een volgende ontwikkeling. Vaak is het verkregen inzicht uit een opstelling al voldoende voor diepgaande veranderingen.
  • Levensvragen en familiedynamiek. Wil je terugkerende patronen of thema’s in gedrag onderzoeken? In deze workshop werken we met behulp van familieopstellingen aan jouw vragen over de achtergrond van jouw thema's in werk en (familie)relaties.
  • Bestemming en levensloopdynamiek. In deze workshop sta je stil bij jouw loopbaan. Een retraite-dag om over je eigen levensloop na te denken. Hoe zit het met jouw inspiratie, balans en de inzet van je eigen potentieel? Er wordt gewerkt met reflectieopdrachten en met levensloopopstellingen.
  • Organisatieopstellingen. In deze workshop ervaar je welke dynamieken in de onderstroom van een team of organisatie steunend of juist belemmerend werken, wat dit systeem nodig heeft en wat de mogelijkheden van jouw positie zijn.
 • Tafelopstellingen (individueel)
  Systemisch Coachen met een tafelopstelling is een eenvoudige werkvorm om diepgaande inzichten op te doen. Met simpele middelen wordt op tafel een systemisch krachtenveld opgesteld, gerelateerd aan jouw coachvraag of van het team. Doel van de werkvorm is dat je een diepgaand inzicht krijgt in jouw coachvraag vanuit een systemisch begrippenkader.

Bekijk ook...

Coaching

Een goed gesprek met een ervaren coachpsycholoog biedt jou ruimte om te reflecteren op de voor jou belangrijke thema’s in werk en leven.
Meer weten

Loopbaan
begeleiding

Maak kennis met een voor jou op maat gemaakte levensfasegericht loopbaanprogramma.
Meer weten

Restorative Mediation

Jullie lopen al een tijdje tegen hetzelfde probleem aan in de samenwerking. Wellicht is er iets nieuws nodig. Psychologische Mediation kan jullie een uitkomst bieden.
Meer weten

Maatwerk Assessments

Een maatwerkassessment met wetenschappelijk gefundeerde tests geeft je snel en goed inzicht.
Meer weten
Image

Over mij

Mijn naam is Hanno Meyer en ik ben sinds 1990 werkzaam als Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Ik ben gespecialiseerd in coaching, executive managementbegeleiding, loopbaanvraagstukken, psychologische mediation, assessments en zingevingsvraagstukken.

Mijn werk als coach begon in 1999 en sindsdien heb ik mij voortdurend ontwikkeld in het nog nieuwe vakgebied van de toegepaste Psychologie: Coachingspsychologie. Coachingspsychologie past psychologische theorieën en concepten toe op de praktijk van coaching. Het doel is om de prestaties en het welzijn van individuen, teams en organisaties te verbeteren door gebruik te maken van evidence-based methoden die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Als coachpsycholoog heb ik verstand van mens én organisatie en heb ik nagenoeg alle arbeidsvelden en alle functieniveaus mogen adviseren en begeleiden, vaak in een zoektocht naar een oplossing voor een professioneel vraagstuk op organisatie, team of individueel niveau, maar even vaak ook een persoonlijk ontwikkelingsvraagstuk.

Neem contact met mij op
Image

Neem contact op

Benieuwd naar jouw volgende ontwikkelstap? Bel, mail of vul het onderstaande formulier in voor een eerste vrijblijvende kennismaking.
Hanno Meyer

Arbeids- en Organisatie Psycholoog

Image