Maatwerk Assessments

Onderzoek waar jouw talenten liggen. Pas je binnen het gestelde profiel? Wat heb je te ontwikkelen? Een assessment is een uitstekende methode om zicht te krijgen op jouw geschiktheid of op jouw eerstvolgende ontwikkelstap.

  • Executive Assessment
    • Krijg zicht op jouw eigen gedrag in relatie tot het Executive profiel. Zie de alternatieven en jouw ontwikkelruimte. Leer nieuw gedrag toepassen. Krijg aanknopingspunten voor verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling. Begeleiding door 2 senior-adviseurs en een ervaren acteur.
  • Ontwikkelassessment
    • Krijg zicht op wat je te ontwikkelen hebt om beter in jouw werk te worden en hoe je dat het beste kan doen.
  • Loopbaanscan
    • Krijg in korte tijd zicht op jouw persoonlijkheid, interesses en capaciteiten.

Meer weten over Maatwerk Assessments?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Meer weten

Bekijk ook...

Coaching

Een goed gesprek met een ervaren coachpsycholoog biedt jou ruimte om te reflecteren op de voor jou belangrijke thema’s in werk en leven.
Meer weten

Loopbaan
begeleiding

Maak kennis met een voor jou op maat gemaakte levensfasegericht loopbaanprogramma.
Meer weten

Restorative Mediation

Jullie lopen al een tijdje tegen hetzelfde probleem aan in de samenwerking. Wellicht is er iets nieuws nodig. Psychologische Mediation kan jullie een uitkomst bieden.
Meer weten

Workshops

Een hele dag actief leren in een kleine groep of individueel onder begeleiding van specialisten.
Lees meer
Image

Over mij

Mijn naam is Hanno Meyer en ik ben sinds 1990 werkzaam als Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Ik ben gespecialiseerd in coaching, executive managementbegeleiding, loopbaanvraagstukken, psychologische mediation, assessments en zingevingsvraagstukken.

Mijn werk als coach begon in 1999 en sindsdien heb ik mij voortdurend ontwikkeld in het nog nieuwe vakgebied van de toegepaste Psychologie: Coachingspsychologie. Coachingspsychologie past psychologische theorieën en concepten toe op de praktijk van coaching. Het doel is om de prestaties en het welzijn van individuen, teams en organisaties te verbeteren door gebruik te maken van evidence-based methoden die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Als coachpsycholoog heb ik verstand van mens én organisatie en heb ik nagenoeg alle arbeidsvelden en alle functieniveaus mogen adviseren en begeleiden, vaak in een zoektocht naar een oplossing voor een professioneel vraagstuk op organisatie, team of individueel niveau, maar even vaak ook een persoonlijk ontwikkelingsvraagstuk.

Neem contact met mij op
Image

Neem contact op

Benieuwd naar jouw volgende ontwikkelstap? Bel, mail of vul het onderstaande formulier in voor een eerste vrijblijvende kennismaking.
Hanno Meyer

Arbeids- en Organisatie Psycholoog

Image